“Плітки – це коли ви чуєте те, що вам подобається, про тих, хто вам не подобається”

Факультет судового та міжнародного права,  професорсько-викладацький склад та студенти висловлюють слова підтримки нашому президенту Університету – Сергію Ківалову.
Протягом жовтня місяця, майже щодня, головною темою для сумнівних джерел інформації є Національний університет «Одеська юридична академія» та його керівництво, зокрема президент і ректор.
Всі знають, що лідерів або шанують або намагаються усіляко принизити, вигадуючи, як правило, недостовірні факти. Колектив факультету СМП обурений висловлюваннями щодо президента Університету та Одеської юридичної академії вцілому, так як жодне слово з тих «статей» не має зв‘язку із дійсним станом речей.
Також недостовірною є інформація стосовно виборів ректора університету, які на думку голослівних «авторів» були проведені з порушенням норм законодавства. У голосуванні брали участь як студенти, так і професорсько-викладацький склад факультету судового та міжнародного права, під час яких ми всі шляхом таємного голосування за допомогою бюлетнів обирали кандидатів на посаду ректора НУ ОЮА. Колектив Юридичної академії більшістю висловив довіру Тодощаку Олегу Володимировичу, такий вибір ми поважаємо та підтримуємо.
Крім того, значна кількість студентів нашого факультету з 24 лютого 2022 р. добровільно вступили до лав ЗСУ та нині боронять Україну. За дорученням Сергія Васильовича ці студенти отримують всю необхідну допомогу та підтримку на передовій!
Ми долучаємось до кожного, хто висловив підтримку керівництву Університету та ще раз нагадуємо, що всю інформацію треба ретельно перевіряти, та не довіряти сумнівним і не перевіреним джерелам.
“Плітки – це коли ви чуєте те, що вам подобається, про тих, хто вам не подобається”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *