ПРОГРЕСИЛЬНІ. Підписання договору про співпрацю між НУ “ОЮА” та ГО “Прогресильні”

Національний університет «Одеська юридична академія» продовжує розвиток вищої освіти у такі складні для держави часи. 🇺🇦
Факультет судового та міжнародного права підтримує європейські цінності в освіті та прагне забезпечувати постійний розвиток професорсько-викладацького складу та студентів. Зокрема, за ініціативою керівника практики, гаранта освітньої програми «Судова діяльність» факультету СМП, доцента Людмили Корнути 16 червня 2023 року між Університетом та найбільшою викладацькою спільнотою України ГО «Прогресильні» було урочисто підписано договір про співпрацю.
Відтепер у нас є Острівець Прогресильності. Дружні відносини забезпечать професорсько-викладацькому складу Університету постійно підвищувати свою кваліфікацію, публікувати результати власних досліджень на платформах Прогресильних.
Студенти факультету СМП отримають унікальну можливість проходити практику на базі громадської організації, Спільні грантові проєкти для професорсько-викладацького складу та студентів та безліч інших можливостей.
ПРОГРЕСИЛЬНІ. Підписання договору про співпрацю між НУ “ОЮА” та ГО “Прогресильні”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *