Візит делегації адвокатів з Франції та Молдови до НУ «ОЮА» 🇫🇷 🇲🇩

Візит делегації адвокатів з Франції та Молдови до НУ «ОЮА» 🇫🇷 🇲🇩

12-го вересня 2024 року студенти факультету судового та міжнародного права, які навчаються за спеціальністю 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» та студенти, які вивчають юридичні дисципліни англійською мовою на базі факультету СМП доєднались до круглого столу за участі закордонних адвокатів та адвокатів Одеського регіону.

Національний університет «Одеська юридична академія» відвідала делегація адвокатів з Франції та Молдови, а саме Президент Ради адвокатів
регіону Hauts-de-Seine в Парижі Isabelle Clanet Dit Lamanit, Голова комітету міжнародних звʼязків
Ради адвокатів Франції Marie-Aimée Peyron, французькі адвокати Marie-Pascale Piot, Colin Bernier, Vincent Maurel, Frédéric Santini, Stéphane Dunikowski, та голова Ради адвокатів Кишинева (Молдова) Alexander Turcan.

Учасники круглого столу обговорили спільні риси та відмінності юридичної освіти та доступу до професії адвоката у Франції та Україні та доцільність запозичення французького досвіду врегулювання адвокатської діяльності.

Щиро вдячні керівництву Національного університету «Одеська юридична академія» @nuoua_official @sergey_kivalov за надання унікальних можливостей ознайомитись із тонкощами майбутніх професій для наших студентів!

Контакти

Адреса:
Україна, 65009, м. Одеса, вул. Академічна, 2 (4 поверх, каб. 412)

Пошта:
fsmp@onua.edu.ua

Телефони:
+380 (96) 339 51 98

Візит делегації адвокатів з Франції та Молдови до НУ «ОЮА» 🇫🇷 🇲🇩