Зустріч з консулом Генерального консульства України в Нью-Йорку - Наталією Мусієнко

В рамках наукового гуртка Публічна служба та в межах співпраці Національного університету «Одеська юридична академія» та Західноукраїнського національного університету в рамках проєкту «Дипломатія та міжнародне співробітництво» відбулася зустріч здобувачів вищої освіти факультету судового та міжнародного права з консулом Генерального консульства України в Нью-Йорку Наталією Мусієнко.

Під час зустрічі з вітальним словом виступили Богдан ФАСІЙ – декан факультету судового та міжнародного права, к.ю.н., доцент та Людмила КОРНУТА – гарантка освітньої програми “Судова діяльність”, к.ю.н., доцентка.

Також учасники мали змогу ознайомитися з особливостями нормативно-правового регулювання консульської служби України та проаналізувати взаємозв’язки між основними викликами й пріоритетними завданнями, які перед нею стоять. А ще розглянули механізм організації роботи консульських установ у сучасних умовах світового розвитку та обговорити актуальні консульські питання.

Усі охочі могли поставити питання спікерці й отримати фахові відповіді щодо заявленої тематики.

Висловлюємо щиру вдячність завідувачці кафедри міжнародних відносин та дипломатії Західноукраїнського національного університету Оксані Тулай за підтримку в організації заходу.

Контакти

Адреса:
Україна, 65009, м. Одеса, вул. Академічна, 2 (4 поверх, каб. 412)

Пошта:
fsmp@onua.edu.ua

Телефони:
+380 (96) 339 51 98

Зустріч з консулом Генерального консульства України в Нью-Йорку – Наталією Мусієнко