Герої не вмирають!

smp_nuoua_1712740491276

Обірвалося життя Валентина Дондікова – одного з найвидатніших та талановитих випускників факультету судового та міжнародного права Національного університету «Одеська юридична академія».

Валентин був старшим лейтенантом Збройних Сил України героїчно загинув, захищаючи Батьківщину на Херсонському напрямку.

Валентин з перших днів вступив у ряди захисників без вагань.

Майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби, кандидат у майстри спорту з плавання та водного поло, у довоєнний період Валентин був одним із найактивніших студентів нашого Університету. Із гідністю представляв НУ «ОЮА» у змаганнях національного та міжнародного рівня. Навіть після випуску з освітнього закладу неодноразово відвідував викладачів, займався спортивним вихованням студентів Одеської юридичної академії та Міжнародного гуманітарного університету.

Варто зазначити, Валентин також викладав у Національному університеті «Одеська юридична академія». Він не лише був відомим спортсменом та військовим, але й справжнім професіоналом, який передавав свої знання та досвід на молодше покоління.

Від імені нашої багатотисячної родини НУ «ОЮА» та від нашого факультету висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя. Сил та мужності вам!

Світла пам’ять Валентину. Він назавжди залишиться в наших серцях.
Вічна слава Герою!

Контакти

Адреса:
Україна, 65009, м. Одеса, вул. Академічна, 2 (4 поверх, каб. 412)

Пошта:
fsmp@onua.edu.ua

Телефони:
+380 (96) 339 51 98

Герої не вмирають!