Лекція від професора Конституційного права Генуезького університету - Енріко Альбанезі

22-го лютого в Музеї рідкісної книги за підтримки Президента НУ «ОЮА», академіка С.В. Ківалова, та відділу міжнародних зв’язків відбулася лекція професора конституційного права Генуезького університету (Італія), дослідника та співкерівника проекту правової реформи IALS на базі Інституту перспективних правових досліджень – Енріко Альбанезі на тему «Конституційна реформа в Італії: виклики та очікування» для професорсько-викладацького складу кафедри конституційного права і кафедри міжнародного та європейського права й здобувачів вищої освіти факультету судового та міжнародного права.

Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти мали змогу не тільки прослухати лекцію, а й прийняти активну участь у дискусії на тему «Конституційні суди як інструмент політичної боротьби».
Національний університет «Одеська юридична академія» має плідні наукові зв’язки та співпрацює з європейськими закладами вищої освіти, завдяки чому наші здобувачі мають можливість регулярно відвідувати лекції іноземних професорів.

Контакти

Адреса:
Україна, 65009, м. Одеса, вул. Академічна, 2 (4 поверх, каб. 412)

Пошта:
fsmp@onua.edu.ua

Телефони:
+380 (96) 339 51 98

Лекція від професора Конституційного права Генуезького університету – Енріко Альбанезі